Maak nu voordelig kennis met LEGO® SERIOUS PLAY®

Wil jij ervaren wat de kracht van LEGO® SERIOUS PLAY® kan zijn voor jouw organisatie, je onderwijsinstelling, je persoonlijke ontwikkeling of je team?

Kom dan op vrijdag 15 maart naar de introductiesessie LEGO® SERIOUS PLAY® in Almere
In een inspirerende omgeving krijg je de kans om, aan de hand van een aantal bouwopdrachten, deze magische methodiek te verkennen. Kom zelf ervaren hoe verrassende ideeën en inzichten direct zichtbaar op tafel komen.

Laat je verrassen door de dieperliggende betekenis die in de gebouwde modellen schuil gaat en ontdek hoe het bouwen met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek jouw organisatie en/of jou als professional kan helpen, om vraagstukken te verhelderen en op een dieper niveau te communiceren. 

Kom het zelf ervaren
Of je nu nieuw bent in de wereld van LEGO® SERIOUS PLAY® of het al kent, deze sessie biedt een mooie en laagdrempelige gelegenheid om de methodiek zelf te ervaren en te zien wat de toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie of bedrijf of voor je eigen persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Setje mee naar huis
Tijdens de sessie leer je hoe je met een kleine introductieset in je eigen situatie, thuis of op het werk eenvoudig vraagstukken of plannen kunt uitwerken. De speciale introductieset waarmee jij tijdens de sessie werkt is bij de prijs inbegrepen en mag je na afloop meenemen. Zo kun je ook na de sessie zelf verder aan de slag met LEGO® SERIOUS PLAY® 

“Hadden we dit maar eerder ontdekt. We hebben veel tijd besteed aan afspraken maken waar vervolgens niemand zich aan hield. Nu we weten wat er onderliggend ècht speelt kunnen we daarmee aan de slag” – manager van een zorgorganisatie

Voor wie?
Deze introductiesessie is interessant voor professionals die voor een leuk prijsje willen verkennen wat de kracht van LEGO® SERIOUS PLAY® kan zijn voor hun team en/of organisatie, voor onderwijsprofessionals die willen zien en ervaren hoe LEGO® SERIOUS PLAY® kan helpen bij leren en onderzoeken en voor iedereen die het leuk vindt om persoonlijk kennis te nemen van deze mooie methodiek.

Geef je snel op zodat jouw plekje aan tafel gegarandeerd is!
Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Praktische informatie
Wanneer: Vrijdag 15 maart
Hoe laat: 09.00 – 12.00 uur ( inloop vanaf 8.45 uur )
Waar: PUUR ZENtrum Almere ( adres & route )
Kosten: € 75,- ( vooraf te betalen )

Inbegrepen: Koffie, thee, limonade, fruit en lekkers, plus een LEGO introductiesetje waarmee je na de sessie, zelf met de LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek aan de slag kunt.
PUUR ZENtrum ligt op loopafstand van CS Almere en rondom het gebouw is gratis parkeerruimte.

Are you mature enough to play?

Kom dan op 15 maart en ontdek en beleef wat LEGO® SERIOUS PLAY® kan betekenen voor jou en/of je organisatie.

Aanmelden kan door een mail te sturen.
Na aanmelding ontvang je verdere informatie.