Bouwen aan je organisatie

LEGO® SERIOUS PLAY® is een doeltreffende en speelse methode om met organisatievraagstukken, visieontwikkeling, teambuilding, persoonlijke en professionele ontwikkeling aan de slag te gaan.

Samen bouwen
Uitgaande van het vraagstuk van jouw organisatie, neem ik jou en je team(s) graag mee tijdens een LEGO® SERIOUS PLAY® sessie. Door gefaciliteerd te bouwen, met speciaal voor LEGO® SERIOUS PLAY® ontwikkelde LEGO sets, ontstaat het dieperliggende verhaal van je organisatie, je team of afdeling. Tijdens het bouwen en creëren ontstaan nieuwe inzichten, worden werkrelaties verdiept, knelpunten belicht en bouwen deelnemers samen, steen voor steen aan oplossingen en nieuwe concepten.

Actie
Een LSP sessie levert geen plannen en intenties op die – vaak netjes uitgewerkt en opgeschreven – in een la verdwijnen. Wel ontstaan sterke beelden en betekenisvolle verhalen die deelnemers aan een sessie, direct aanzetten tot actie en nieuwe manieren van samenwerken en communiceren.

Effectief
De kracht van een LEGO® SERIOUS PLAY® sessie is dat iedereen in de ruimte – niemand uitgezonderd – met behulp van de LEGO stenen eigen kennis en visie kan inbrengen en bijdraagt aan een oplossing en betere samenwerking.
LSP is een speelse en bewezen zeer effectieve methode om organisatievraagstukken aan te pakken!

Wil jij weten wat een LEGO sessie voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem contact met mij op!
Samen finetunen we de vraag waar jij met je team of afdeling aan zou willen werken.
Je ontvangt binnen enkele dagen een voorstel en offerte op maat.
Afhankelijk van het doel van de sessie en de vraag waarmee we aan de slag gaan bepalen we de duur van de sessie.

Collego’s
Bij groepen van meer dan 15 deelnemers werk ik samen met een van mijn gecertificeerde collego-facilitators, die net als ik tot LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator zijn opgeleid bij Bricks and Business

” The magic happens when grown-ups start playing and create their stories – brick by brick “

De LEGO® SERIOUS PLAY® methodiek is ontwikkeld door LEGO®
In deze online brochure lees je er alles over.