Work in progress

Een nieuwe website, een nieuwe look voor CLICKFLASH photography & design.
Alles om ons heen verandert duizelingwekkend snel. Technologie, applicaties, systeemcamera’s, smartphones met geavanceerde ingebouwde camera’s die met talloze filters een wereld aan fotografische mogelijkheden bieden. Ook mijn fotografie is voortdurend in ontwikkeling en voor je het weet is een prachtige website uit 2009 niet meer representatief voor waar ik nu sta met CLICKFLASH photography.
En zo veranderde ook het ‘maken’ van een website, dat besteed je niet meer uit, nee dat maak je samen!
Ik deed dat met Bureau Bold in Amsterdam.
Samen met Marjet Wullink, de drijvende kracht achter Bureau Bold besprak ik ergens deze zomer mijn wensen. Bureau Bold bouwde het frame, paste dit aan naar mijn wensen en vervolgens kwam ik een dag op training in Amsterdam, om te leren zelf de site te vullen en in de toekomst up to date te houden.
Een prachtig concept! Met volharding en heel wat gezucht kreeg ik WordPress onder de knie en hoewel het project nog lang niet af is, presenteer ik hierbij met trots mijn nieuwe website. 

Work in Progress, that’s life!